Gratis verzending vanaf €75

Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Van zodra jouw bestelling geplaatst is gaan wij aan de slag. We proberen altijd binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren. Je wordt per e-mail van een verzending van een pakket door GLS op de hoogte gebracht (met een benaderende tijdspanne voor de levering). Nog vóór de eerste leveringspoging kan je uit tal van leveringsopties kiezen om de levering van jouw pakket vlekkeloos te laten verlopen. Deze opties kan je via een link in de e-mail raadplegen. Registreren hoeft niet.

We leveren gratis vanaf 75 euro. Onder dit bedrag betaal je 5.95 euro verzendkosten. Uiteraard kan je er ook altijd voor kiezen jouw pakket zelf op te halen. Indien  je voor deze optie kiest, verwittigen we je per mail wanneer uw pakje klaar ligt. Je kan je pakje op vertoon van die mail ophalen in de winkel.

LEVERING

Behoudens andersluidend dwingend recht of uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, wordt de datum van levering enkel als inlichting verstrekt en is derhalve niet bindend en kan vertraging in de levering geen aanleiding geven tot boete, schadevergoeding of annulering van de bestelling.

VERLIES EN SCHADE DOOR VERZENDING

Quartier Bébé BV kan niet verantwoordelijk worden geacht voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en zo veilig mogelijk te verpakken. De Klant is ertoe gehouden de staat van de geleverde goederen na te kijken wanneer deze worden overhandigd door de vervoersonderneming. Wanneer de verpakking van de geleverde goederen zou geopend en/ of beschadigd zijn, dient de Klant dit te melden aan de vervoersonderneming en te vermelden op de verzendnota op het ogenblik van de in ontvangstneming.

Elk pakket kan online worden opgevolgd aan de hand van een unieke barcode. In geval van problemen met de ontvangst van het verstuurde pakket, kan de Klant zich wenden tot de transporteur met vermelding van deze barcode.

 

Retourneren

Als Klant hebt u het recht om binnen de 14 dagen na aankoop of levering van een product dit te retourneren. U komt hiervoor met uw aankoopbewijs naar de winkel of stuurt het gekochte goed op uw kosten terug, nadat u contact hebt opgenomen met Quartier Bébé via email ([email protected]) of telefoon (02 216 44 87)

Quartier Bébé betaalt  ten laatste 30 dagen nadat we uw aangekochte product terug hebben ontvangen het totale aankoopbedrag terug door middel van een overschrijving.

De Klant dient het product binnen de 14 kalenderdagen in perfecte en weder-verkoopbare staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug te zenden aan het hierna volgende adres:

Quartier Bébé BV,  Antoine Dansaertstraat 126,  1000 Brussel

Producten aangeschaft met kortingen of tijdens de solden, waardebonnen en goederen op bestelling  kunnen niet geretourneerd worden.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »