Gratis verzending vanaf €75

Quartier Bébé - Over ons

Wij zijn Lotte en Ibe, schoonzussen en partners in crime. We delen onze liefde voor zon, zee en strand, lekker eten en een goed glas wijn. Tijdens één van deze gezellige momenten werd dan ook ons derde kindje, Quartier Bébé, geboren.

We selecteren mooie, leuke, praktische en duurzame producten voor ouders en hun kind(eren). Elke ouder en elk kind is uniek, samen met jou zoeken we naar de producten die het best bij jullie (urban) levensstijl passen. We hopen zo een klein deel uit te maken van het dorp dat je nodig hebt om een kind groot te brengen!

Lotte is een echte stadsmens, creatief en een beetje chaotisch. Mama van Marcel en Jeanne. Ze houdt van oude films, vintage mode, ronddwalen in de straten van Brussel of Parijs of helemaal ontsnappen in een boek, liedje, toneelstuk of opera… Ze is getrouwd met haar high school sweetheart, Amin.

Ibe is een country girl, sociaal maar ook een beetje een controle freak die graag alles goed geregeld heeft. Ze is een avontuurlijke reiziger die er van houdt onze wereld te verkennen in al haar rijkdom, zowel dichtbij als heel ver weg. Ze wordt ‘schatje’ genoemd door Lotte’s broer, Jan en mama door haar zoontjes Leo en Raf.

Welkom in onze winkel in het hart van ons geliefde Brussel of op onze webshop!

Veel liefs en tot snel,

Lotte en Ibe


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »